Har du ett mindre företag men tycker den delen med administration förtar lite av glädjen? Skulle du vilja slippa sitta i timmar för att förstå regler, rätta till momsrapporter eller undvika ångesten av att se deklarationen? Då är du inte ensam – men framför allt: Det finns hjälp att få!

Jag är lite olik andra, jag älskar nämligen pappersgörat. Men det har inte alltid varit så. Min första deklaration i mitt enskilda företag krävde två dygns fullt fokus för att jag skulle förstå och få allt rätt. En sak ledde till en annan och nu är jag alltså högskoleutbildad redovisningsekonom med erfarenheter från både aktiebolag, enskilda företag och ideella föreningar av olika slag. Du kan läsa mer om mig, mina utbildningar och erfarenheter på fliken om mig.

Jag är väldigt flexibel och kan givetvis anpassa mig, men har ändå en grund som jag arbetar efter. I huvudsak arbetar jag hemifrån och om du som kund inte har något eget bokföringssystem du vill arbeta i använder jag Fortnox. Det är ett ekonomiprogram anpassat för småföretagare med många olika möjligheter inom både bokföring, fakturering, CRM och löneadministration. Det är molnbaserat, lättnavigerat och har en suverän support. Som byråpartner med Fortnox kan du som kund välja hur mycket du vill kunna göra själv, men i samma program för full översikt. Du kan exempelvis själv välja att fakturera, lägga in leverantörsfakturor men att lämna över bokföringen till mig, och självklart kan ni ha fler på företaget som får tillgång till olika delar. Eller låt mig göra allt och få rapporterna skickade till dig (och för dig som inte alls är intresserad så kan jag skicka med manual om vart följande siffror ska in i din deklaration). Om du inte själv vill vara i bokföringssystemet alls kostar det inget extra utan då betalar du bara för min tjänst, för övriga priser ta kontakt med mig eller Fortnox.

Har du ett eget program du vill få redovisningen utförd i går det också bra, dock krävs det att programmet är molnbaserat för att jag ska kunna göra det hemifrån mig, men mer om det beskriver jag under priser.

Jag har kontoret i mitt hem i Kungsör och utför helst arbetet där, men kan även komma till er på plats förutsatt att det ligger inom rimliga avstånd. För många går det utmärkt att skicka allt via post och jag har kunder som bor flera timmar bort. Idag finns det många bra möjligheter till kommunikation utan att fysiskt ses, men jag vet även att många har det behovet så givetvis erbjuder jag det också.

Jag kan bland annat hjälpa dig med:
Löpande bokföring
Momsrapporter
Deklaration och skatter
Fakturering
Leverantör- och kundreskontra
Bokslut

Inget företag är för litet för mig och inga uppdrag är för små. Behöver du hjälp att komma igång, få en bra grund i bokföringen för att köra vidare själv, någon som kontrollerar några gånger per år så hör av dig! Kontakta mig på info@linnsbokforing.se eller 0707404164.